Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /home/apuisant/public_html/src/classes/SiteIndex.php on line 28
Apuisäntä - Palvelut
Palvelut

Palvelut

Kodin huoltotoimet sisällä ja ulkona ovat kausiluonteisia ja tehtävät työt vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Myös kiinteistön kunto ja ikä vaikuttaa ratkaisevasti niihin töihin, joita kannattaa ja pitää tehdä. Etenemme suunnitelmallisesti ja kartoitamme kanssasi yhteistyössä vaadittavien toimenpiteiden listan.

Mikäli vastaan tulee tehtäviä, joissa Apuisännän monipuolinen ammattitaito ei riitä, etsimme yhteistyöverkostomme kautta sopivan ammattilaisen hoitamaan työn.

Palvelusopimukset sisältävät kaikki säännöllisen käynnin kohteessa, jossa tehdään asiakkaan kanssa sovitut työt.

Palvelupaketit

 
 

Esimerkkejä palvelusopimukseen sisällytettävistä töistä

Ulkona tehtävät talon huoltotoimet

Talvella käynnin yhteydessä luomme kulkuväyliltä lumet ja torjumme liukkautta, hiekoittamalla pihakäytävät ja –tiet. Meillä on varusteet lumen pudotukseen katoilta. Syksyllä puhdistamme räystäät ja rännit lehdistä. Piha-aitojen korjaukset ja rakentaminen kuuluu palveluihimme ja terassit uudistamme tai rakennamme alusta asti.

Remontointi

Maalaamme talosi pintoja sisällä ja ulkona. Hoidamme tapetointityöt ja kiinnitämme listat paikoilleen. Asennamme laminaatti- ja parkettilattioita sekä teemme laatoitustyöt. Teemme oviin liittyviä korjauksia ja asennamme uusia ovia tarpeen vaatiessa. Keittiössä voimme asentaa keittiökaapit ja kodinkoneet ja auttaa myös niiden hankinnassa.

Puutarhaan liittyvät työt

Kesällä hoidamme puutarhaa ja leikkaamme ruohon säännöllisesti. Leikkaamme ja huollamme pensasaitoja ja pensaita. Kaadamme pihan pienet puut ja pilkomme ne polttopuiksi. Voimme halutessa tehdä tontilla myös maansiirtotöitä. Puutarhakalusteiden, aitojen ja patioiden huolto kuuluu toimenkuvaamme keväisin ja syksyisin.

Talon pienet korjaukset

Sisällä voimme ripustaa tauluja, hyllyjä, verhotankoja ja koota kalusteita. Huollamme reistailevat lukot ja saranat sekä tiivistämme ikkunat ja ovet. Lamppujen ja loisteputkien vaihto kuuluu palveluihimme ja hankimme myös sopivat lamput ja pientarvikkeet, mikäli näin sovitaan. Asennamme valaisimia, jotka eivät vaadi sähkömiestä. Tarkistamme palovaroittimet ja vaihdamme niihin tarvittaessa paristot. Joskus esimerkiksi sairaalasta kotiutuessa tai kunnon heiketessä pitää turvautua kotona liikkumisvälineiden apuun. Poistamme rollaattorin tieltä korkeat kynnykset ja vaihdamme ne mataliin luiskiin. Toteutamme myös kodin pienet putkityöt kuten astian- ja pesukoneen kytkennät, hanojen sekä wc istuinten asennus ja vaihto.

Muut työt ja palvelut

Auton pesu ja auton renkaiden vaihto hoituu meiltä ketterästi viikkokäynnin yhteydessä. Korjaamme ja huollamme myös polkupyörät. Voimme viedä raskaat matot ulos ja tampata ne.